Wat is de beste Smart Card Reader om te kopen?

Het type smartcardlezer dat u aanschaft, moet gebaseerd zijn op de compatibiliteit van de kaartlezer met de contactkaart of contactloze smartcard die wordt gebruikt in uw organisatie of faciliteit.

Frequentiebereik voor compatibiliteit - Lezers zijn ontworpen om naar frequenties te zoeken en zullen informatie doorgeven heen en weer waar vandaan een kaart kan worden gelezen.

Liggend of gebied om de lezer op de juiste manier te passen - Als u eenmaal een lezer voor binnen of buiten hebt gekozen, zorg dan dat de bedrading correct is geïnstalleerd en dat de lezer overeenkomstig in de daarvoor bestemde ruimte past.

Het toegangscontrolesysteem controleren op compatibiliteit - Voordat u investeert in uw smartcardlezer, is het belangrijk ervoor te zorgen dat de lezer die u selecteert - samen met uw toegangscontrolesysteem - samen kan werken

Als u meer vragen heeft over smartcardlezers die specifiek zijn voor de behoeften van uw organisatie, bel dan vandaag nog een ID-professional op 86-755-26710992.