WAT IS VANDAAG GEBRUIKT VOOR RFID

RFID-technologie ontwikkelt zich de laatste jaren erg snel. Het is een nieuwe technologie die gebruik maakt van radiofrequentiesignalen automatische doelherkenning en toegang tot relevante informatie. Ge├»ntegreerde pulssensor met RFID-tag is klein, zodat mensen deze kunnen dragen. Door een passieve stand-by te activeren om het stroomverbruik te verminderen en een gespleten ALOHA-methode van codeverdeling met meerdere toegangen te gebruiken om botsingen te voorkomen, redt het uiteindelijk de interactieve respons bij aardbevingen, wat de effici├źntie van zoeken en redden enorm verbetert.

Gebruik van RFID-technologie

Traditioneel gebruiken we RFID om het dier en auto's te identificeren. In het internettijdperk is RFID gebruikt op vele gebieden van logistiek en supply management, productie en assemblage, bagage-afhandeling van luchtvaartmaatschappijen, verwerking van post / express-pakketten, documenttracking / bibliotheekbeheer.

Toekomstige RFID-toepassingen zullen steeds vaker voorkomen. Er zal een toenemend aantal bedrijven, overheden en organisaties op zoek naar de technologie om het eigendom, de apparatuur, goederen en producten te volgen en identificeren, niet alleen van voedingsmiddelen, farmaceutische producten tot elektronische auto-producten, maar ook van de boerderij of de fabrikant naar de consument en het gebruik . Evenzo zijn de plaatsing en het onderhoud van grootschalige projecten bijzonder belangrijk, zoals transport en openbare voorzieningen. De volgende zullen meer RFID-oplossingen blijken om een audit trail voor de verschillende gebieden te bieden.