ToneTag, een leverancier van contactloze betalingsoplossingen, ontving $ 1,3 miljoen aan risicokapitaal

Volgens buitenlandse mediabronnen begrijpen venture media van struisvogel dat ToneTag, een leverancier van contactloze betalingsoplossingen, heeft aangekondigd dat het een venture capital-investering van $ 1,3 miljoen van Tropical Star Limited heeft ontvangen.


Tot nu toe heeft de totale financiering van het bedrijf de 2,3 miljoen dollar overschreden.


Ostrich Venture Media heeft ook geleerd dat ToneTag zich concentreert op contactloze mobiele betaaltechnologie en zich richt op NFC- en QR-codetechnologie├źn. Om zijn service te verbeteren, is ToneTag een partnerschap aangegaan met een aantal lokale banken en digitale portefeuillemaatschappijen om transacties mogelijk te maken via mobiele telefoons, POS-machines, kaartlezers en andere niet-verbonden apparaten.


Tijdens de inbedrijfstellingsfase ontdekte het bedrijf echter dat het scannen van QR-codes met een zeer hoog percentage van 40% mislukte, dus vonden ze dat het effici├źnter zou zijn om niet-drop-technologie te gebruiken.


Gebruikers kunnen nu de ToneTag-technologie gebruiken om geld op te nemen bij bankautomaten en hebben de vrijheid om te kiezen uit verschillende transactiekanalen, zoals digitale portefeuilles of mobiele bank-apps - en belangrijker nog, het kost slechts drie seconden om een overdrachtstransactie uit te voeren.


Het bedrijf meldt dat de activiteiten van ToneTag betrekking hebben op meer dan 250.000 niet-verbonden winkels, en vanaf november 2016 heeft het platform toegang tot meer dan 18 miljoen consumentenapparaten.