De VERKLARING van verandering In de SCHEPPER ' aandeelhouderschap

Wij willen u informeren dat ons bedrijf die Creator is 70% aandelen door TEE banking bedrijf, verworven en zullen we fusie met TEE bankieren, maar geen wijzigingen worden aangebracht in het team van de Schepper, bedrijfspraktijken en de klantenservice.

In 2001, opgericht als het eerste bedrijf die onafhankelijk ontwikkeld de ingebedde kaartlezer en kaart dispenser, SCHEPPER (CHINA) TECH CO., wordt LTD één van de vooraanstaande hi-tech bedrijven, die geïntegreerd R & D, fabricage en marketing van card betaling, contantbetaling en online betalingsmodule. SCHEPPER gecertificeerd ISO9001 kwaliteit systeemverificatie in 2002, en werd een Shenzhen Hi-tech onderneming in 2003. Eerde nationale Hi-tech onderneming in 2008.

Creator is voortdurend vorderingen samen met de steun en zorg van clients, zowel thuis als in het buitenland. Op het gebied van card betaling module industrie alsmede de cash betaling industrie, maker heeft ontwikkeld vervolgverhaal van exquise, innovatieve producten, zoals CRT-630-CZ1 contactloze kaartlezer, CRT-310N hoogwaardige gemotoriseerde kaartlezer, CRT - 288C hoogwaardige kaartlezer en C100-B11 cash acceptor, die zich alle zowel internationale als China normen.

TEE Banking is een toonaangevende leverancier van valuta erkenning en cash verwerking van oplossingen met grote potentiële en snelle ontwikkeling.  Voor meer dan 20 jaar, TEE is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van Automated Teller Machine (ATM), Video Teller Machine(VTM), automatische tarief collectie (AFC), erkenning van de munt en geld verwerking apparatuur modules en systemen, is een moderne high-tech-onderneming die onafhankelijke R & D, verkoop, productie, service.

Naast het hoofdkantoor in Guangzhou en is TEE de leverancier van de No. 1 ATM in China en een top 5 speler in de mondiale markt. Totaaloplossingen voor de TEE hebben wijd gebruikt in de sectoren financiën, Telecom, CIT, spoorwegen en Retail. Tot aan de maart van 2015, worden TEE van producten en oplossingen veel gebruikt in meer dan 70 landen en regio's wereldwijd, met meer dan 170.000 machines, betrouwbaarheid, veiligheid en gemak bieden aan meer dan 10 miljoen mensen op een dagelijkse basis.

Met de stijgende vraag naar de selfservice apparatuur, zowel op binnenlandse en buitenlandse heeft de markt van geavanceerde ingebouwde kaartlezer een mooie toekomst. Door middel van het verwerven van de Schepper voor de TEE, aan de ene kant kan het verlagen van de kosten en verbeteren van de winstgevendheid op basis van de vergadering hun eigenaar is van de eisen voor de ingesloten kaart lezer module; aan de andere kant, kan TEE openen een nieuw punt winst te bereiken van de duurzame ontwikkeling door bevordering van de wereldwijde oplossing.

Na de overname, TEE zal de 70% aandelen van SCHEPPER houden en zal niet worden gewijzigd van de Schepper team, bedrijfspraktijken en de klantenservice. TEE zal geen moeite om te helpen nieuwe CREATOR met krachtige technische en marketing ondersteuning, als wereldleider in de kaart & cash betaling industrie sparen.

Als Chinees spreekwoord: betalen zo veel als je kunt zelfs een beetje van gunst die u hebt ontvangen. Veel nogmaals bedankt voor uw voortdurende ondersteunt en helpt, zal nieuwe Creator houden het uitvoeren van onze waarden-klanten succes, integriteit, innovatie en samenwerking. Laten we handen ineen en vooruit aan het creëren van meer glorieuze toekomst.

CREATOR (CHINA) TECH CO., LTD

31-7-2015