De CREATOR RFID-lezer

De CREATOR RFID-lezersfamilie combineert de nieuwste RFID-technologie met een aantrekkelijk en aanpasbaar ontwerp. Het kan eenvoudig worden geïntegreerd in de meeste fysieke toegangscontrolesystemen en ondersteunt alle standaard toegangskaarten die op de markt zijn.

De lezer is evengoed geschikt voor gebruik binnen en buiten, omdat hij bestand is tegen alle weersomstandigheden, van stof tot extreme weersomstandigheden. U kunt de lezer aanpassen met de kleur en het logo van uw keuze en kiezen tussen twee verschillende lezerformaten, met of zonder toetsenbord.

Selecteer kaarttechnologieën

U selecteert ook welke toegangskaarttechnologieën u wilt gebruiken, zoals MIFARE Classic, MIFARE Plus, MIFARE DESFire en EM-kaarten. Wanneer u een nieuwe technologie wilt ondersteunen, gebruikt u gewoon een configuratiekaart - u hoeft de lezer niet opnieuw te installeren om deze te upgraden.

Veilige communicatie met OSDP

De meeste lezers decoderen de toegangskaart en sturen de informatie in platte tekst naar het besturingsapparaat, waardoor een crimineel de kaart kan kopiëren, zelfs als u de veiligste kaarttechnologie gebruikt. Dit wordt voorkomen met Cidron, omdat de communicatie tussen de kaartlezer en het besturingsapparaat Open Supervised Device Protocol (OSDP) met Secure Channel Protocol (SCP) gebruikt.