Sharp's Liquid Crystal Display IC-kaartlezer sneller, gladder

Een liquid crystal display reader, waarmee gebruikers betalingen kunnen doen met een snelle golf van een IC-kaart, op 5 april (Aangeboden door Sharp Corp.)

Sharp Corp. heeft een supergladde en snelle liquid crystal display (LCD) IC-kaartlezer ontwikkeld waarmee gebruikers items kunnen betalen met slechts een korte golf van een kaart, zo maakte het bedrijf op 5 april bekend.

De elektronicareiger wil het nieuwe display installeren in de kassa's en verkoopautomaten en is nu in onderhandeling met verschillende bedrijven over de introductie van de technologie.

Smartphones met de mobiele portemonnee-functie "Osaifu-Keitai", evenals IC-kaarten die worden geaccepteerd in het openbaar vervoer en in winkels, wisselen momenteel informatie uit met lezers op afstanden van maximaal enkele centimeters met behulp van draadloze radiogolven.

Die lezers hebben ingebouwde metalen antennes, maar toen Sharp probeerde de antennes in LCD's te bouwen, verdoezelden ze de schermen.

Sharp heeft het probleem overwonnen door superdunne antennes te gebruiken en deze op LCD's te bevestigen, waardoor het gevoelige en snelle nieuwe scherm wordt gecreƫerd zonder het uiterlijk te schaden.

Neem (neem gerust contact met ons op) voor meer informatie over de IC-kaartlezer .