RFID-lezer: Vak gebruik tabak industrie omzet

De tabaksindustrie moet handmatig te bedienen, en een verspilling van menselijke en foutgevoelig. Als de lezer RFID-technologie gebruiken voor het beheren van de tabaksindustrie zal nog eenvoudiger.
Tabak logistiek systeem is de meest geavanceerde op het gebied van logistiek 80% logistiek van verpakking kunststof kratten hebben gebruikt. Kunststof kratten hebben duidelijke voordelen: licht en gemakkelijk te dragen, opvouwbaar, gemakkelijk op te bergen, aan de operatie van de lade, laad- en hoge efficiëntie; bescherming en anti-diefstal, anti-sigaret gewijzigd; geïnstalleerde rook sneller, betere sortering van snelheid; recycling en lang leven, langdurig gebruik en lage kosten. Logistiek container als een kosteneffectief alternatief voor kartonnen dozen en plastic folie verpakking, maar het gebrek aan real-time monitoring van containers in omloop, er is een krat is verloren, herstel problemen buiten hun controle, leidt tot lage omzet en inventarissen. RFID labeling van kisten, kratten als de basiseenheid van de logistiek van de identificatie, automatische gegevensverzameling. Verscheidenheid van data-acquisitie en integratie van toepassingen, via een bekabelde/draadloze communicatie, slimme, smart handheld mobiele terminal, open identiteit kanaal machines, automatische labeling machine lezing en het schrijven van apparaten voor gegevensverzameling en uploaden. Complete voorraadbeheer, de automatische correctie van de opslag van de container inventaris, verbetering van de efficiëntie van de werken.
Gebruik van RFID tags container, effectieve controle van de recycling van de containers te voorkomen verlies, verminderen informatie-uitwisseling, arbeid links, Bespaar tijd door statistieken, analyse van gegevens, gegevens die nodig zijn voor het beheer, om beleidsmakers te voorzien van betrouwbare gegevens.