Gemotoriseerde kaartlezerfabriek en fabrikant-schepper

De Creator CRT-310-N is een gemotoriseerde kaartlezer met volledige inlassing, met kaart vastgelegd / uitgeworpen en 3-kaart in één functie, die alle gangbare kaarttypen kan verwerken. De geïntegreerde rolluikassemblage is ontwikkeld om het binnendringen van vreemde voorwerpen te voorkomen en de vervuiling door stof en vuil te verminderen.

Motorized Card Reader Factory and Manufacturer

Het Card Capture-ontwerp voor het afsluiten van de achterzijde maakt het mogelijk om kaarten terug te trekken en vast te houden in de machine, maar behoudt nog steeds volledige leesfuncties. Volledig gemotoriseerd kaartinvoersysteem biedt maximale lees- en schrijfbetrouwbaarheid en voorkomt voortijdige kaartuitval tijdens gegevenscycli. Superieure constructie- en aandrijfmaterialen bieden bewezen betrouwbaarheid van meer dan 1.000.000 kaartinvoegingscycli. Uitgerust om magnetische strepen te lezen (lees inlegvel of uitname), RFID- en IC-kaarten van industriestandaard 85,5 mm x 54 mm.

De CRT-310-N gemotoriseerde kaartlezer maakt deel uit van de productlijn van de Creator Card-lezer, geselecteerd voor zijn superieure functieset en verbeterde bescherming in uitdagende werkomgevingen.