Onderhoudsmethode van de SIM-kaartdispenser CRT-720

Onderhoudsmethode van SIM-kaartdispenser CRT-720

Slijtage en stofbedekking zullen optreden als gevolg van slijtage en blootstelling aan stof na een periode van gebruik. De prestaties van de machine zullen worden overlopen door stof op de sensor en verontreinigende stof bij IC-contact, in deze situatie is het onderhoud voor CRT-720 nodig en verwijzen specifieke richtlijnen naar het volgende:

1. Reinig en smeer de onderdelen van de dispenser met een borstel of een zachte doek wanneer de dispensercomponent vuil is.

2. Smeer de transportcomponenten (geleidingsas, schroefspil, schroef, ijzeren blok) met een borstel of zachte doek wanneer het transport niet soepel en gemakkelijk is.

3. Sensors Detectie: Verbind eerst de machine en kijk vervolgens de sensorstatus op vanuit DEMO-software. De normale toestand van de sensorstatus verwijst naar de volgende afbeelding. Als er een sensor abnormale situatie is, voer dan de reinigingsoperatie uit om de sensor op te ruimen.

4. Periodiek onderhoud: adviseren om het eens in de 3 maanden te doen

① Onderhoud van sensoren: borstel drie U-vormige sensoren op de bovenste PCB en sensor van de foutmeldingsbak / stapelaar op met een zachte borstel.

② Reinigen van het contact van de SIM-kaart: Beweeg de kaartlade omlaag door op de downloadknop van de kaart te drukken en maak het contact van de SIM-kaart schoon met een alcoholische borstel.

③ Voor machinereiniging: het kaarttransportonderdeel en de dispensercomponent moeten schoon en gesmeerd blijven.

55555555555555