KIOSK SELF-SERVICE TERMINAL - ONAFHANKELIJKE EN EFFICIËNTE VERKOOPKANALEN

Uit een enquête blijkt dat Kiosk-zelfbedieningsterminals geïnstalleerde capaciteit in de wereld bijna 15 procent per jaar groeit. Zoals te zien is aan de snelle ontwikkeling van geïnstalleerde capaciteit, heeft Kiosk-verzameling van informatie-consulting en de verkoop van zelfbedieningsterminals, in een klantgericht en verkoopgericht marktontwikkeltijdperk, met nadruk op ervaringsdiensten vandaag, zijn debuut.

Nu hebben wereldwijde retailers traditionele commodityverkopen en Kiosk-zelfservices gecombineerd. Kiosk-zelfbedieningsapparatuur is een effectief middel geworden voor winkeliers om het winkelbeeld te verbeteren en de servicekwaliteit te verbeteren. Enquêtes, reclame, algemene informatie, productinformatie, elektronische transacties, ticketing, betaling van rekeningen, self-checkout en andere supermarkten zijn de belangrijkste toepassingsrichtingen van Kiosk.

kiosk card reader

Zoveel gepersonaliseerde toepassingen, laten we zien dat Kiosk nauw contact met ons leven zal hebben. Het bedrijf van Wincor Nixdorf combineerde de zelfbediening en de succesvolle ervaring van de detailhandel, geïntroduceerd voor retailtoepassingen, zelfbedieningsmachine Kiosk-zelfbedieningsmachine: een open platform, touchscreenontwerp, multimediacapabilities, flexibele netwerktoegang, standaardisatie van besturingssystemen en interfaces , evenals uitstekende servicemogelijkheden. Het is bijzonder waard om te vermelden dat, vanwege het modulaire ontwerp en de stand-alone configuratie, het meer geschikt is voor een verscheidenheid aan flexibele en gepersonaliseerde toepassingen: naast traditionele informatie-informatie buiten, biedt Kiosk ook billbetalingen, prepaid telefoonkaarten, kaartjes kopen en tickets kopen. bereiken distributecoupons, fotoafdrukken en andere diensten, terwijl nog steeds theadvertising en uitzendinformatie worden bereikt, waardoor de scanner of voicecapabilities toenemen. Laten we kijken naar Kiosk-apparatuur op de praktische zaak van de wereldwijde markt:

Kioskproduct gebruikt in Duitsland

Kaufhof-warenhuis in Duitsland, Kioskproduct wordt toegepast als het belangrijkste kanaal voor feedback van klanten. Leden van het warenhuis kunnen zelf punten controleren, en volgens de gemaakte punten een artikel uitwisselen voor een cadeaulijstje van de Kiosk-lidkaartlezer die in de winkel is geplaatst; winkels bieden via Kiosk ook merchandise-display- en grondstoffeninformatiediensten aan consumenten, deze service kan niet alleen consumenten helpen snel merchandise te vinden, maar stelt consumenten ook in staat om het winkelproces duidelijk te kopen. Naar warenhuizen, bieden zo conveniënervoorzieningen en de ervaring van de consument zal ongetwijfeld de klantentrouw verbeteren.

KioskProduct gebruikt in Nederland

In Nederland, Albert Heijnsupermarket-winkels, is de Kiosk geconfigureerd als een self-checkout-betaalterminal. Na het winkelen kunnen consumenten zelf uitchecken en een nieuwe afrekenmanier ervaren die het gebruik van niet-contante betaling omvat. Voor detailhandelaren, bij het verbeteren van de klantervaring, het vergroten van de klantloyaliteit, maar ook het optimaliseren van het betaal- en betalingsproces en nog belangrijker om de bedrijfskosten van de detailhandel te verlagen.

Kiosk richt zich op alle aspecten van ons leven, in de detailhandel, financiën, luchtvaart, postdiensten, hotels, ziekenhuizen, verkeersmanagement, en zo zullen we met onze levens steeds meer van Kiosk-figuren zien, het vertegenwoordigt niet alleen een nieuwe consument ervaring, maar ook het gebruik van zelfbedieningsterminals ondersteunen het nieuwe winstgevende verkoopmodel van de verkoopstrategie. Kiosk-tijdperk is aangebroken.

CREATOR (CHINA) TECH CO., LTD

CREATOR is een van China's kiosk-kaartlezerfabrikanten, biedt KioskIC / RF-kaartlezers / -schrijvers, kioskkaartdispensers, rekeningsvalidateur voor over de hele wereld.

Tel: + 86-755-26710992

Fax: + 86-755-26710105

Mobiel: +8613798299145 (24 uur)

E-mail: sales@china-creator.com