IoT-kaartlezers Breng op de cloud gebaseerde toegangscontrole naar de onderwijsmarkt

NEW YORK CITY - ScholarChip, een leverancier van geautomatiseerde schoolveiligheids- en operatingservices, kondigt twee nieuwe producten aan die het Internet of Things (IoT) omarmen en Power over Ethernet (PoE) gebruiken om deurtoegang en klassikale aanwezigheid in K-12-scholen te beveiligen.

Volgens het bedrijf maken de apparaten de implementatie snel, eenvoudig en kosteneffectief, zowel bij het aanpassen van de klas als bij het bouwen van nieuwe gebouwen. Beide producten maken gebruik van het cloudgebaseerde systeem voor fysieke toegang en identiteitsoplossingen van ScholarChip.

PoE Secure Door Access Reader

Het eerste apparaat, de PoE Secure Door Access Reader, kan worden geïmplementeerd met behulp van bestaande Ethernet-kabels in een schoolgebouw. Een deur wordt beveiligd door het relais te verbinden met de deuropener en de slimme ID-kaartlezer.

Deuren die bedraad zijn, worden aangestuurd door internet en kunnen overal met één opdracht worden vergrendeld. Alle toegangsrechten en machtigingen kunnen ook online worden beheerd.

PoE Classroom aanwezigheids Reader

Het tweede apparaat, de PoE Classroom Aanwezigheids Reader, is een cloud-gebaseerd systeem dat real-time rapporten geeft die laten zien welke personeelsleden en studenten zich in het gebouw of in een specifieke ruimte bevinden, zodat hulpverleners snel kunnen reageren.

De lezers kunnen aan de muur of op een bureau worden gemonteerd en kunnen in minder dan 60 seconden een klaslokaal van studenten verwerken.

Met dit apparaat kunnen schooldistricten minder tijd besteden aan administratieve en administratieve taken.

Beide apparaten hebben ingebouwde verwerking en bieden beveiliging in geval van netwerkverlies.

"Ons doel is om het voor schooldistricten zo eenvoudig mogelijk te maken om hun veiligheids- en operationele functies te upgraden door middel van automatisering, met efficiënte internetconnectiviteit", zegt Maged Atiya, Ph.D., CEO / CTO, ScholarChip. "Veiligheidsmaatregelen en automatische aanwezigheidssystemen transformeren de K12-omgeving, en IoT en PoE zijn de golf van de toekomst."