Het installeren van een smartcard-lezer

Slimme lezer is nu een zeer populaire kaartlezer, het kan worden gedaan voor de meeste van de smart card lezen/schrijven kwesties, behoud, records, enzovoort, want dergelijke instrumenten een goede Setup moet:
Ten eerste, het installatieproces: Reader installatie zorgen het toestel niveau, want later u verbinding wilt maken en proeven, dus de eerste stap om ervoor te zorgen dat de instrumenten.
Tweede, reader's verbinding: smartcardlezer verbonden met het computersysteem, dus de interface van de verbinding van de USB-interface en de lezer moet worden aangesloten, en installeer de software.
Drie proeven, lezer werken: lezer verbonden met het computersysteem kan over het algemeen worden toegepast, maar u wilt testen, test smartcardlezer correct werkt.
Naast de bovenstaande stappen, zijn sommige instrumenten nodig om een specifiek stuurprogramma werkt alleen correct installeren. Dus je moet op de computer momenteel verbonden lezer het juiste stuurprogramma installeert, hij leek te hebben een beetje moeite. Lotus serie smartcardlezer aansluit met USB-drive, model, eliminerend de behoefte aan u om te installeren van de driver problemen.