Hoe kan een contactloze kaartlezer profiteren van uw onafhankelijke bedrijf?

Maakt uw bedrijf veel verkopen onder de £ 30? Heb je drukke periodes en lange wachttijden? Een contactloze kaartlezer kan het antwoord zijn op uw problemen!

In 2016 bleek dat de gemiddelde Britse consument nu minder dan £ 5 in contanten bij zich heeft, in plaats daarvan te vertrouwen op kaarten en mobiele apparaten om te betalen. Contactloos betalen wordt steeds gebruikelijker, met het aantal contactloze kaarten uitgegeven in het VK tot 110 miljoen in juni 2017.

De 'tap and go'-betaalstijl is een tweede natuur voor de consument en deze contactloze acceptatie zal naar verwachting toenemen. In 2021 wordt verwacht dat het gebruik van contactloze technologie met 300% zal toenemen en dat retailers die geen kaartbetalingen accepteren, achterblijven.

Er werd onthuld dat bedrijven die kaartbetalingen accepteren meer verkopen ontvangen. Winkeliers hebben vastgesteld dat de omzet met 30% is gestegen dankzij het accepteren van contactloze betalingen met een contactloze kaartlezer.

Het gebruik van een contactloze kaartlezer kan uw bedrijf op verschillende manieren ten goede komen. Ontdek hoe hieronder:

Wachtrijen

Onafhankelijke bedrijven met vaak drukke periodes merken vaak dat hun betalingsproces kan worden stilgelegd. In piektijden kunnen lange wachtrijen ontstaan aan de kassa.

Klanten die contactloze kaarten gebruiken, kunnen transacties snel voltooien, omdat ze geen tijd hoeven te besteden aan het tellen van geld. Dit zorgt voor een vermindering van wachttijden.

Verhoogde omzet

Het is bekend dat wanneer consumenten op de kaart betalen, ze waarschijnlijk grotere bedragen uitgeven en meer transacties uitvoeren. Door een contactloze kaartlezer te installeren, kunnen klanten meer impulsaankopen met lage waarde doen.

Bedrijven die een contactloze kaartlezer gebruiken, ontvangen minder verlaten verkopen. Het gemak van contactloos laten klanten toe om te betalen zonder dat de exacte verandering bij de hand is.

Verminderde geldafhandeling

Bedrijfseigenaren met een contactloze kaartlezer besteden minder tijd aan het omgaan met contant geld. Traditioneel werden kaartbetalingen gereserveerd voor grote aankopen. Sinds de introductie van contactloos is er een verschuiving in de manier waarop consumenten willen betalen.

Zelfs de kleinste aankopen kunnen nu op kaart worden gedaan. Dit betekent dat contactloze kaartlezers ervoor zorgen dat bedrijfseigenaren minder tijd kunnen besteden aan het uitvoeren van activiteiten aan het einde van de dag. De vermindering van de verandering in de kassa resulteert in een lager risico van diefstal en verlies door fouten.

Verbeterde klantervaring

Juni 2017 was een recordmaand voor contactloze betalingen, waarbij 34% van alle kaartbetalingen in het Verenigd Koninkrijk werd gedaan op een contactloos apparaat. De betaalstijl wordt nu verwacht als onderdeel van de dagelijkse winkelervaring. Zorgen dat klanten de best mogelijke winkelervaring hebben, is een essentiële manier om herhalingsgebruik te krijgen.

Door alles zo eenvoudig mogelijk te maken, zullen bezoekers van uw bedrijf meer in de verleiding komen om terug te keren. Een contactloze kaartlezer zorgt voor probleemloze betalingen, wat betekent dat u snel kunt uitchecken.

Kan uw bedrijf profiteren door betalingen te accepteren via een contactloze kaartlezer? Profiteer van de stijging van contactloze uitgaven door te upgraden naar een van onze terminals.