Hoge kwaliteit NFC-lezer CRT-603-CZ7

CRT-603-CZ7 is een contactloze smartcardlezer / schrijver die is ontwikkeld op basis van 13,56 MHz contactloze (RFID) technologie. het ondersteunt niet alleen MIFARE®- en ISO 14443 A & B-kaarten, maar ook alle vier typen NFC-tags.

NFC Reader CRT-603-CZ7

CRT-603-CZ7 voldoet aan zowel CCID als PC / SC. Het is dus een plug-en-play USB-apparaat dat interoperabiliteit met verschillende apparaten en applicaties mogelijk maakt. Het kan ook sneller en efficiënter lezen en schrijven.

Om het beveiligingsniveau te verhogen, kan CRT-603-CZ7 worden geïntegreerd met een ISO 7816-3 SAM-slot. Verder is de CRT-603-CZ7 NFC-lezer verkrijgbaar in module-vorm, waardoor eenvoudige integratie in grotere machines mogelijk is, zoals POS-terminals, fysieke toegangssystemen en verkoopautomaten.

De CRT-603-CZ7 NFC-lezer is ideaal voor zowel veilige verificatie van persoonlijke identiteit als online transacties voor microbetalingen. Andere toepassingen van de CRT-603-CZ7 omvatten toegangscontrole, e-betaling, e-ticketing voor evenementen en massatransport, tolwegen en netwerkverificatie.

De CRT-603-CZ7 wordt geleverd met een optionele standaard om de smartcardlezer in een optimale hoek te houden, zodat gebruikers op contactloze kaarten of NFC-apparaten op de CRT-603-CZ7 kunnen tikken. Neem voor meer informatie contact met ons op.