Bang voor de gestolen borstel bankkaart? Deze gecombineerde wachtwoordcracking kost 35.000 jaar

De Britse "Daily Mail" meldde dat de Britse 10 meest gebruikte wachtwoorden in minder dan een seconde kunnen worden verbroken, en als het wachtwoord dat wordt gebruikt door de beveiligingsmethode van beveiligingsdeskundigen, hackers 227 miljoen jaar besteden aan het oplossen van open.

Als we geen gestolen identiteitskaart of gestolen bankkaart willen, hebben we meer snacks in de netwerkbeveiliging. Wilt u weten hoe snel hackers uw wachtwoord kraken? De Britse online retail elektronica-bedrijf AO.com technische experts gaven het antwoord. Volgens experts in 2016 kunnen de meest gebruikte wachtwoorden voor de 10 Britten, inclusief "qwerty" en "123123" getypt langs het toetsenbord, volgens statistieken van 2016, in minder dan 1 seconde worden gekraakt. Sommige mensen denken dat het veilig is om een goed woord te kiezen en hebben geen eigen wachtwoord, bijvoorbeeld de naam van je geliefde, maar dit is niet het geval. Vanuit social-mediabronnen kunnen hackers gemakkelijk uw persoonlijke gegevens bijhouden, waaronder uw verjaardagen, namen van dieren, waar u bent opgegroeid, waar uw vakantie het meest wordt genoten, en uw favoriete team, wat niet geschikt is Stel in als wachtwoord. Als je een periode gebruikt die gescheiden is van het verjaardagswachtwoord, hebben hackers slechts 13 seconden nodig om te kraken.

Als u het wachtwoord echter volgens een specifieke methode instelt, kan het maximaal 4 triljoen jaar duren om het te kraken. De cyberbeveiligingsdeskundigen van het Britse Ministerie van Binnenlandse Zaken suggereren dat het kiezen van drie niet-gecorreleerde willekeurige woorden om een wachtwoord samen te stellen, zoals 'thee bruin beeld', 35.000 jaar zou kosten voor een ongeïnformeerd woordcombinatie wachtwoordcracker; als je een getal in het midden toevoegt, moet je 227 miljoen jaar geleden besteden. Op basis van het bovenstaande, met speciale symbolen, zal de tijd voor het kraken toenemen tot 4 biljoen jaar, gelijk aan de onsterfelijkheid van deze code.

Daarnaast hebben de experts ook voorgesteld om niet in de problemen te komen, het is het beste om e-mail, online bankrekeningen en andere belangrijke accounts een ander wachtwoord in te stellen.


Maker Maak altijd een veilige betaling !!