Geavanceerde smartcardlezer Fabrikant-maker

De China International Self-service, Kiosk en Vending Show 2018 wordt gehouden van 26 tot 28 april 2018 in het Shanghai New International Expo Center. De tentoonstelling presenteerde verschillende producten, waaronder zelfbedieningsterminals en -oplossingen, uitgebreide verkoopsystemen, kiosk, valutaregistratiesystemen , zelfbedieningsprintapparatuur, mobiele betaalterminatieapparatuur, smartcardlezer , verkoopautomaatgerelateerde accessoires en diensten, enz.

Advanced smart card reader manufacturer-Creator

De maker werd uitgenodigd om deel te nemen aan de tentoonstelling. Waarom was Schepper uitgenodigd? Wat voor soort zaken is de Schepper?

Advanced smart card reader manufacturer-Creator

CREATOR (CHINA) TECH CO., LTD, opgericht in 2001, wordt een van de toonaangevende hi-tech bedrijven, die RD, productie en marketing van kaartbetalingen, contante betalingen en online betalingsmodule hebben geïntegreerd. Gecertificeerde ISO 9001-kwaliteitssysteemauthenticatie in 2002, CREATOR werd een Shenzhen Hi-tech Enterprise in 2003. Gehuldigde nationale hi-tech Enterprise in 2008, Schepper gerangschikt als een van Shenzhen TOP 500 Middelgrote onderneming in 2009.


Als eerste bedrijf dat onafhankelijk de ingebedde kaartlezer en kaartdispenser ontwikkelde, is CREATOR de leider in de bedrijfstak van de kaartbetalingsmodule evenals de contante betalingsmodule, ook voorstander van de online betalingsindustrie vanwege de meest geavanceerde basistechnologie.


Met de voortdurende studie en onderzoek heeft Creator zeven series van prachtige en innovatieve producten ontwikkeld: kaartlezer voor openbare telecom, tankterminal, gemotoriseerde lezer voor zelfbedieningsterminal, 3 in 1 gemotoriseerde lezer, kaartuitgiftemachine, dispenser, online betalingsmodule enz., We hebben een patent voor uitvinding, vijftien Utility Model Patents, vijf EMV-certificaten, CE-conformiteit, meerdere Software Copyrights en productielicentie etc. CREATOR heeft de populariteit gewonnen met producten betrouwbaarheid, opmerkelijke prestaties en redelijke prijs, de producten zijn widly toegepast op het gebied van financi├źn, telecommunicatie, pertrochemische industrie, belastingdienst, detailhandel, verzekeringen, transport en entertainmenttoepassingen. De maker wint uitgebreide eer van klanten door zijn snelle, uitstekende service.


CREATOR vordert voortdurend samen met modernisering van het managementsysteem, stroomnormalisatie, architectuurintensificatie. Op basis van China en in de richting van de wereld, zou CREATOR constant doorgaan en creatief blijven, het grote vooruitzicht bij klanten opbouwen, de wederzijdse waarde maximaliseren en de industrie beter doorgeven.