RFID Power afval: RFID Reader-technologie

Met de ontwikkeling van RFID-lezers, RFID-technologie zijn meer gebruikte. Het was gemeld dat de toepassing van RFID technologie begon in de afvalindustrie, de technologie is de eerste in het land.
In leven verscheept vuilnis ontvangen proces in de, door auto reader en de vuilnis vaten Shang van RFID label van elektronische apparatuur, systeem kan automatisch collectie leven vuilnis bron en de informatie van de vaten vuilnis, en op elke vaten binnen vuilnis voor meter zware, bereikte automatisch genoemde zware, en draadloze collectie en real-time uploaden,, kunnen ook op de hele Gemeenschap alle vuilnis vaten van deze zware gegevens voor bulk verwerking , uploaden naar de servereinde.
In het sorteren proces, met behulp van de "Internet +" technologie, bouwen de vuilnis, sanitaire voorzieningen voertuigen, vervoer van stations, banden tussen de verwerkende bedrijven, het hele proces van tracering garbagecollection, transport en verwerking, verdere bevordering van sanitaire voorzieningen en zorgvuldige beheer. Vuilniswagens kan ook worden aangegeven of het vuilnis voor recycleerbare materialen, van de bron tot de bevordering van recycling van afval.
Toepassing van RFID-technologie in de afvalindustrie, die sterk versnelt de snelheid en de efficiƫntie van afval, het leven van mensen gemakkelijker maken.