RFID-lezer: Systeem voor de identificatie van de luchthaven gebruik

Uitgebreide toepassing van RFID-lezers in je leven, maken het goed erkent het belang van RFID-technologie in je leven. RFID-technologie gecombineerd met luchthaven identificatiesysteem, wat zou de onbedoelde gevolgen?
Auto-goedkeuring inspectiesysteem is een combinatie van radiofrequentie-identificatie en biometrische ingang en uitgang van de twee passagier klaring faciliteiten van wetenschap en technologie. Passagiers op het moment van de inklaring, het systeem zal vangen bezoekers biometrische informatie, zoals een foto, en op hetzelfde moment opgeslagen in Lees passagier afgestoken paspoorten dan de digitale gezichtsopname van de houder.
Auto-goedkeuring inspectie systeem en immigratie autoriteiten eerder gearchiveerde drager van de foto's dan het recht, om te bevestigen dat de goedkeuring van de passagiers en gechipt paspoorthouder is dezelfde, en drastisch verkorten van de tijd die nodig is voor de goedkeuring van de immigratie.
Voordat de lucht systemen voor de informatie van de passagier, bestaat uit vliegtuigpassagiers nadat de registratie is voltooid, real-time vlucht passagiers dezelfde persoonlijke informatie, zoals namen, geboortedata en andere transport naar het land van bestemming voor migranten uit veiligheid beoordelingen, inspectie ambtenaren bij de aankomst van de vlucht te voeren, kunt u voor verdachte passagiers of minder populaire objecten meester om te voorkomen dat onhandelbare elementen uit de barrière over te krijgen.
Toepassing van RFID identificatie technologie in de luchthaven, Luchthaven inspectie meer handig en efficiënt, verbetering van de efficiëntie en gemak voor reizigers.