RFID-kaartlezer: Sport noodsituaties

Wanneer er grote evenementen wanneer gebeurtenissen in het stadion zijn zal. Maar mensen verzameld, in geval van nood het hoe te behandelen? We kunnen de RFID reader technologie, stadions voor doeltreffend crisisbeheer programma gebruiken.
Stadion set een met RFID tags RFID-apparatuur, buitendienst en RFID handhelds, wanneer er een noodsituatie, beheerders communiceren met het stadion ondergrondse ControlCenter met behulp van een draadloos systeem, het verslag de aard en de locatie van het evenement.
Wanneer de gebeurtenis plaatsvindt, het usher druk op de knop gekoppeld aan de gebeurtenis. Actieve RFID-tag met de apparatuur dan stuurt haar unieke ID-code, evenals de aanvraag te selecteren van het type service met 13 toegangspunten op een recente. Tags software identificatie, overdracht van gegevens aan het softwaresysteem, die vervolgens id-nummer labelt zal correspondeert met de locatie en de aard van de oproep met een toegangspunt, deze informatie wordt weergegeven op een grote computer scherm commandocentrum.
RFID software bieden ook stadion managers met business analyse, zodat ze hoe beoordelen kunnen te reageren en de gebeurtenissen op te lossen. Ook kunnen zij voor een computerscherm in real-time Zie als het personeel op de site terechtgekomen.