13,3 inch Gezichtsherkenning Thermometer & People Management Module

Op grond van zijn volwassen technologie combineert CREATOR gezichtsherkenning met infrarood thermografie om dichtbij bereik, contactloze gezichtsherkenning en temperatuurdetectie te realiseren. Wanneer de temperatuur van de gedetecteerde persoon een bepaalde drempel overschrijdt, zal het signaallampje van de terminal een abnormale waarschuwing geven en een stemherinnering geven.

13.3 Inch Face Recognition Thermometer & People Management Module T-320  application

T-320 neemt meerdere AI-technologie.include contactloze temperatuurmeting + maskerdetectie + gezichtsherkenning. Productontwerp volgt economische, praktische, veilige en stabiele ontwerpidee├źn en biedt een complete set van hoogwaardige, geavanceerde gezichtsherkenning infrarood temperatuurdetectiemanagementsysteem voor People Management en temperatuurmeting.die kunnen voldoen aan de huidige behoeften op het moment van aanwezigheid en verkeersmanagement, en abnormale lichaamstemperatuur kan detecteren.

13,3-inch gezichtsherkenningsthermometer& People Management Module T-320 applicatie

Geschikt voor kantoorruimtes, hotels, kantoorgebouwen, scholen, winkelcentra, winkels, gemeenschappen, openbare diensten en managementprojecten waar toegang tot het gezicht vereist is.