Tentoonstelling

RFID-lezer: student aanwezigheid systeem

Met de ontwikkeling van de informatietechnologie, slimme kaart overal in het leven. RFID-kaarten en RFID lezer is geleidelijk vervangen van conventionele contact-type IC card, steeds de nieuwe trend op het gebied van smartcards.
RFID kaarten door de succesvolle combinatie van RFID en IC card-technologie, het probleem van de bron-vrije en contactloze, daarom onvergelijkbaar voordeel vergeleken met magneetkaarten en contactloze IC card. RFID kaarten, geïnduceerd door de IC chip antenne, volledig ingesloten in een standaard PVC kaart, geen blootgestelde delen. Student aanwezigheid systeem met behulp van radiofrequentie-identificatie technologie, aanwezigheid van de studenten, records en andere functies.
Via de hoofdelijke, kan magnetische en contactloze IC card aan de studenten van klasse opkomst, recordbeheer, tijdrovend en gevoelig voor interferentie en contactloze RFID schoolsysteem aanwezigheid met behulp van radiofrequentie-identificatie technologie voor studenten aanwezigheid beheer zowel handig en bespaart tijd. Student aanwezigheid systeem van transponders en RFID reader samengesteld, transponder tags (kaarten) en RFID-kaartlezer ondersteund door U2270B RF basisstation apparaat en circuit, MCU en zijn ondersteunende meester apparaat circuits en perifere interface (toetsenbord, LCD klok en seriële module).
Systeemontwerp van de aanwezigheid van de student is de kern van de lezer RFID, RFID lezer RF-basisstation is de sleutel van het apparaat, het apparaat van de hoofdgegevensverbinding modulatie, doorgeven en RF en gegevens demodulatie taken.