Tentoonstelling

RFID-lezer: hoge veiligheid het belangrijkste

De veiligheid van RFID-tags alleen zo hoog als de veiligheid van RFID lezer om het te lezen. Met andere woorden, tags geavanceerde RFID alleen op een 64-bits encryptie algoritme tag card reader of wanneer een host ondersteunt de 64-bits coderingsalgoritme nuttig.
Zoals met RFID-tags, momenteel de meeste van de RFID-kaartlezer op de markt alleen het minimumniveau van veiligheid ondersteunen, en met oudere encryptie algoritmes en de sleutellengte is te kort, waardoor ze zeer gemakkelijk te kraken. Hogere veiligheid nieuwe card reader ondersteunt geavanceerde coderingsalgoritmen, en ondersteunt ook een eenvoudige coderingsalgoritme. Ze ook toestaan wachtwoord-beschermde en meerdere codering toestaan op een RFID tag codering optioneel algoritme gebruikt in het gebied.
Zoals het spreekwoord zegt, is verandering constant. Evenals veiligheid en RFID-toepassingen. Encryptie-algoritmen worden voortdurend bijgewerkt en verbeterd, de belangrijkste groeiende lang en sterk. Omdat RFID een opkomende technologie is en RFID etiketten functie zal naar verwachting blijven evolueren in de tijd om te voldoen aan veranderende behoeften voor de voorziening ketting.
Wanneer de keuze van RFID-tags en RFID-lezers mogen niet vergeten dat sommige lezer alleen een upgrade kunt van de hardware in het apparaat handmatig te wijzigen. Stel je voor, als u wilt onderhoudspersoneel verzenden elke ingang van een gebouw-sloop en elke stap voor verwijderen of bijwerken van duizenden lezers elke lezer, de supply chain van fabrikant naar consument te werken, het zou een erg lastig zijn. Flexibiliteit is het belangrijkste kenmerk van RFID-systemen. Nieuwe RFID-lezer kunt eenvoudig uploaden van een nieuwe firmware-upgrade voor alle apparaten in het netwerk via het netwerk.
Deze RFID reader ondersteunt Internet firmware-upgrade maakt het ook mogelijk meerdere lezers in een netwerk-upgrade van één externe locatie.