Tentoonstelling

RFID-lezer: archieven van informatiemanagement

Radiofrequentie technologie toegepast in intelligente bestandsbeheer van hoge dichtheid gebieden, waardoor optimaal gebruik van de voordelen van geautomatiseerde magazijnen en RFID lezer voordelen, realisatie van magazijn automatisering van de informatievoorziening en archieven in de automatisering van bibliotheek acties, ter verbetering van de efficiëntie van de omloop van archieven spelen een belangrijke rol. Geautomatiseerde magazijnen in diverse industrieën thuis en in het buitenland is duidelijk aangetoond, het gebruik van geautomatiseerde magazijn enorme sociale en economische voordelen kan hebben.
Realisatie van intelligente beheer van de archieven informatie. Volgens dagelijkse archieven op te slaan, opvragen, lenen, terugkeren, veiligheids- en andere specifieke zakelijke archieven dynamische beheer van verkeer, de systeem RFID lezer als een drager van informatie betreffende het verkeer van elk archief elk aspect van gegevensverzameling en monitoring, automatisering van bedrijfsprocessen voor het bestand, ter vervanging van de traditionele papieren workflow. Verbeterd bestandsbeheer algemene zakelijke beheermogelijkheden, vermindering van het foutenpercentage, het delen van gegevens verbetering van de efficiëntie van het beheer, vereenvoudiging van het beheer, verminderen de intensiteit van de arbeid, voor recordbeheer biedt een handiger en efficiënter beheer, serviceniveaus, ter verbetering van het beheer van de algehele sterkte te verbeteren.
Archieven van de huidige RFID-lezerstoepassing hoge dichtheid intelligente archief systeem met minder, weinig ervaring, radiofrequentie technologie met hoge dichtheid intelligentie archieven in de theorie en praktijk voor intelligente opslag van high-density gemaakte nuttig exploratie van archieven, zowel in termen van theorie, of in de praktijk, zijn een stap voorwaarts.