Informatie

Opgericht in 2001, Schepper (CHINA) TECH CO., wordt LTD één van de vooraanstaande hi-tech bedrijven, die geïntegreerd RD, de vervaardiging en de afzet van card betaling, contantbetaling en online betalingsmodule. Schepper gecertificeerd ISO9001 kwaliteit systeemverificatie in 2002, en werd een Shenzhen Hi-tech onderneming in 2003. Eerde nationale Hi-tech onderneming in 2008, Schepper gerangschikt als een van de TOP 500 van Shenzhen Medium-size Enterprise in 2009.

Als het eerste bedrijf die onafhankelijk ontwikkeld de ingebedde kaartlezer en kaart dispenser, is CREATOR de marktleider in kaart betaling module industrie evenals contant betalingsmodule, ook advancer in online betaling industrie verschuldigde te verwerven van de meest geavanceerde kerntechnologie.

Met het constant bestuderen en onderzoek, schepper heeft ontwikkeld zeven vervolgverhaal van verfijnde en innovatieve producten: kaartlezer voor openbare telecom, tanken terminal, gemotoriseerde lezer voor Self-service terminal, 3 in 1 gemotoriseerde lezer, kaart heeft uitgegeven machine, dispenser, online betalingsmodule enz, We hebben gekregen een octrooi voor de uitvinding, vijftien Utility modeloctrooien, vijf EMV certificaten, CE-conformiteit, meerdere Software auteursrechten en productie licentie enz. Schepper heeft de populariteit gewonnen met de betrouwbaarheid van de producten, opmerkelijke prestaties en een redelijke prijs, de producten zijn loipenetwerk toegepast op het gebied van Financiën, telecommunicatie, pertrochemical industrie, fiscale machine, retail, verzekering, vervoer- en amusementstoepassingen kunt gebruiken. WINS-uitgebreide eer van de Schepper van clients door de snelle en uitstekende service.

Schepper vordert voortdurend samen met management systeem modernisering, stroom normalisatie, intensivering van het platform. Op basis van China en ging naar de wereld, Schepper zou voortdurend doorgaan en creatieve houden, tot oprichting van het grand prospect met clients, maxim de wederzijdse waarde en toekomen van de industrie beter.